Agricultura de proximitat, diversitat de cultius i un espai per connectar amb la terra a Tordera.
Can Saleta és molt més que una petita empresa agrícola. És un projecte liderat per dos socis, l’Abel i l’Iban, que comparteixen una passió per la terra i la producció d’aliments de qualitat. Situada a Tordera, la finca de Can Saleta es caracteritza per la riquesa de les seves terres, que permeten el cultiu d’una gran varietat de productes frescos i de temporada.
Els cultius principals de Can Saleta són els calçots, els tomàquets de penjar i els fesols de ganxet, un producte emblemàtic del territori. Segons la temporada, també s’hi poden trobar altres llegums com el fesol menut, així com carabasses, melons, síndries i, fins i tot, cultius de secà com la civada.

Aquesta varietat de cultius no només respon a la demanda del mercat, sinó que també reflecteix un compromís amb la sostenibilitat i la rotació de conreus, que contribueixen a mantenir la fertilitat del sòl i a reduir l’impacte ambiental.
Can Saleta no disposa d’una botiga física, però això no és cap impediment per arribar als consumidors. El seu model de venda es basa en la relació directa amb restaurants, fruiteries i cooperatives agrícoles, que valoren la qualitat i la frescor dels seus productes. A més, també ofereixen venda directa a particulars, fomentant el consum de productes locals i de temporada.

A més de la producció agrícola, Can Saleta també organitza tallers i xerrades informatives sobre el món agrícola, amb el suport de l’Ajuntament de Tordera. Aquestes activitats ajuden a sensibilitzar la població sobre la importància de l’agricultura local, la sostenibilitat i la gestió responsable dels recursos naturals.
Can Saleta representa l’esperit de l’agricultura de proximitat: un projecte arrelat al territori, compromès amb la qualitat dels seus productes, el respecte pel medi ambient i la connexió amb la comunitat.