Durant els mesos de novembre i desembre s’han fet activitats de demostració de cuina i tast, amb producte local i de temporada, als cinc municipis de l’Espai Agrari.
De la mà de l’equip de l’Artesà de la Cuina (www.artesadelacuina.com), i amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania els productes de temporada de l’espai agrari, s’han fet un conjunt de cinc activitats de demostració de cuina, on s’han cuinat dues receptes on els productes de l’Espai Agrari han estat protagonistes:
- Crema de carabassa acompanyada d’ou ecològic, bolets saltejats, botifarra negra i oli de fruits secs.
- Arròs melós de verdures de temporada, bròquil, coliflor, bledes, espinacs i pastanaga.

Les activitats s’han fet en cap de setmana i en espais propers a mercats, fires o punts d’afluència de visitants a Blanes, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Santa Susanna, amb una participació alta de públic i amb un tast final dels plats resultants que ha deixat molt bon regust.
L’objectiu dels showcookings és promoure el consum de productes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera i de temporada, a partir de receptes que tothom pot fer, i donar valor al territori i al que ens aporta a nivell econòmic, social i ambiental.