En primer lloc tallem la síndria en forma de rectangle. Després espremem i colem el suc d’una llimona en un recipient, juntament amb 250 g de salsa de soja. Hi introduïm la síndria i ho acabem de cobrir amb aigua mineral. Ha d’estar 1 h a la nevera.
Mentrestant, fem oli de sèsam aixafant, en un morter, 4 cullerades de llavors de sèsam torrat i les posem a enrossir amb un raig d’oli de gira-sol. Quan estiguin rosses, ho traiem del foc, hi afegim un raig d’oli de gira-sol i ho deixem infusionar durant 10 minuts. Tot seguit espinyolem les cireres.
Després posem a escalfar un pot alt amb 70 g de vinagre d’arròs, gingebre ratllat, 20 g de sucre panela i les cireres espinyolades. Ho hem de deixar reduir a la meitat. Eixuguem la síndria amb paper absorbent i escalfem una planxa. Quan estigui calenta, hi posem un paper sulfurat i, al damunt, el tros de síndria. La marquem de totes bandes, a foc baix, fins que caramel·litzi.
Retirem del foc el vinagre reduït, hi colem l’oli de sèsam, ho triturem i ho colem.
Per últim, tallem el tros de síndria caramel·litzada, fent làmines d’1 cm. Ho servim amb el vinagre de cireres, ratlladura de llima i unes fulles de menta per damunt.